Isolatie-GlasHR++ glas

Hoog-Rendementglas (HR++) is qua opbouw vergelijkbaar met standaard isolatie glas. Het bestaat uit 2 glasplaten met een spouw daartussen.

In tegenstelling tot standaard isolatieglas, is deze spouw is gevuld met een edelgas, meestal Argon gas. Dit gas heeft een sterk isolerende werking. Een ander belangrijk verschil is dat er een coating is aangebracht op het glas, waardoor het een extra isolerende werking heeft . Ook bij HR++ isolatie glas is het mogelijk om één blad te vervangen door een ander glassoort.

Nieuw: Triple+++ glas:
Triple+++ glas is een isolerende beglazing met ‘hoog rendement’ (HR++), samengesteld uit twee glasbladen, waarvan er een aan de spouwzijde wordt voorzien van een warmtereflecterende coating. Deze coating zorgt ervoor, dat de warmte straling, afkomstig van de woon- of werkruimte, behouden blijft.
Het andere glasblad is opgebouwd uit twee lagen floatglas, die onverbrekelijk met elkaar verbonden zijn door meerdere lagen elastische PVB folie (Poly Vinyl Butyraal). Deze PVB tussenlaag heeft de eigenschap bij breuk de stukken glas vast te houden. Hierdoor kan Triple+++ toegepast worden als veiligheid- en/of beveiligingsglas.
Dankzij de verschillende glascomponenten en het aanwezige pakket PVB- folie heeft Triple+++ uitstekende geluidswerende eigenschappen.

 

 

ACTUEEL
 
bouwgarant

BouwGarant is belangrijk keurmerk in de bouw.
 
Hoe gaat dat in zijn werk?woning zonder gas